Anneyiimbenn 38.haftadayım 3-4 haftadır haftada 1 gidiyorum. Bugün de gittim her şey yolunda dedi ama yarın gel suyuna tekrar bakayım araya haftasonu giriyor dedi doktor. Bugün bakmışken yarın neden bi daha bakıyor kii içime şüphe düştü. Ama suyu iyi dedi
Cerenn28 Anneyiimbenn telaş yapma canım bende 37 haftadayım haftada bir gidiyorum o suyun az belki tekrar bakayım doğum artık her an olabilir diye haftasonu giriyor araya da demiş bence bir şey yoktur bana doktor her an gelebilir dedi yani kilosu gelişimi iyiyse telaş etme
DMLBRK İlk başta haftada bir gidiyordum sonra iki haftada bir oldu sonra 3 kere ayda bir gittim şimdi iki haftada bir yine 31. Haftadayım riskli gebelik geçirdim başlarda Kızım 4 yaşında ilk gebeliğimdi ve pandemiydi 32 ye kadar ayda bir gittim 🤣
Canan1991 Şu anda 2 haftada bir gidiyorum 37′den sonra haftada bire düşecek dedi bakalım haftaya gittiğimde belli olacak şu anda 2 haftada bir en azından
melikegkbltt__ İlk 7 haftalıkken gitmiştim sonra 12 haftalıkken gittim birde ayın 25′ine yani 18 haftalık olmak üzereyken gidicem😃
MinikBrokoli Haziran sonu sağlıkla doğum inşallah 🙏🏻 o zamana kadar bi muayene bi kontrolüm var yani iki defa gitmem gerekiyor bakalım artık hayırlısıyla ✨
Parlalina Anneyiimbenn gebeliğimin başından beri hep 2 haftada 1 yada haftada 1 riskli gebelik görüyorum hep hastanelerdeyim 33+4 olduk şükür az kaldıı
Mavisannexl Anneyiimbenn 39+2′yim en son dün gittim 36dan bu yana haftalik gidiyorum bende kendi suyun veya sancin gelmezse haftaya gel dedi tekrar
Seltun Anneyiimbenn bende 38’deyim haftada bir ama muayene harici nst’de istiyor. Bebeğim kalp atışlarını, oksijenini takip etmek içinmiş.
Momygueen Anneyiimbenn kızlar ben şuan 34 haftalığım en son 32 haftalıkken doktora gitmiştim ve 35 te çağırdı tekrar. 36 da gitsem bi sorun olur mu şuana kadar herhangi bi riskli durumum yok
Nhrdk Momygueen yani son düzlüktesin artık doktorunun dediği tarihe uyum sağla bence canım nolur nolmaz🌸
delibirhatun297 Anneyiimbenn Haftamdayım ve haftada 1 görmek istiyorlar çünkü erken doğum riskim var ve doğumdan kısa zaman sonra hamile kaldığım için de ayrı bir risk var (sezaryen doğum olmuştu)
Angel23 Anneyiimbenn canım.son haftalarda olduğumuz için benim doktorumda 35 ten sonra iki haftada bir haftada bir çağırdı bayram girdi araya şimdi yarın gene gideceğim büyük ihtimal ile yine 4 5 gün çağıracak kontrol amaçlıdır