edabolukbasi3- ErsBegAs e büyüdüüü hep cüccük mü kalacaktı sıcaktan bunalmıştır yavrum 😄 uyumuştur benim bile uyuyasım geliyo bu sıcakta korkma 1 saatte on haraket hissetmezsen mi öyle bişeydi o zaman endişelen diyorlar
ErsBegAs edabolukbasi3- bu aralar bir de kilo aldırmaya çalışıyoruz beyefendiye bu kadar yememe alışık değil 🫣 ağırlık mı çöküyor acep
Meltemanneolsun ErsBegAs temmuz 19 😱 37 günümüz kaldı 🙏🏼🩷😱😱 korku heyecan sevinç endişe hepsi bir arada
LadyX ErsBegAs canım aynı konuyu daha dün forumda açtım görmedin mi 🙈 aynısını ben de yaşadım korktum hastaneye gidecektim hatta
Elif_su4 ErsBegAs evet benim de evlilik yıldönümüm ve meltemle birebir aynıyız ,benimki plansız normal dogum olacak ama o gün olsa tadından yenmez valla 😀❤️🫶
Seyma0323 ErsBegAs pozisyon degisti diye oyleydi, şimdide artik cok hissetmiyorum çünkü 2,5 yaşında oğlum var sürekli onun peşindeyim akşama kadar yani pek oturmuyorum. Uzaninca dinlenince hissediyorum biseyler
Esra1004 ErsBegAs bazı günler fazla hareket edebilir bazı günler az hareket edebilir normalmiş bunlar yerleride daraldığı için olabiliyor günde 10 dan az hareket ediyorsa o zaman doktorunuza danışın