ErsBegAs Kızlar 31 haftalığız evet hareketlerini hissediyorum. Hatta sabah bayağı bir hıçkırdı ama her zamankinden daha az hareket ediyor sanki, bazen dönmelerni hissediyorum arada 1 tekme savuruyor ama… Az olması endişelendiriyor doktora gitmeli miyim?
ikincibezelyeayak ErsBegAs Bence hiç gerek yok sonuçta son 24 saatte belirgin hareketler var Yorgun oluşunuz , beslenmeniz , stresiniz, dış faktörler ( sıcak , soğuk , ekstra sese maruz kalmak ) herşey etkıleyebilir bence endişelenmeyin hiç , hareket etmıs sonuçta
CoolMamaMode ErsBegAs birincisi yeri daralıyor ondan olabilir belki bi de bundan sonra tekme değilde genelde dönme hareketleri hissediliyor artık - ikincisi de normalden farklı hareketliyseniz yorulduysanız ondan belki hareketi yavaşlamıştır yine normalde gün içinde hareket hissediyorsanız belli aralıklarla bi sorun yoktur diye düşünüyorum . Ama bi Türk kahvesi ve mimik bittter çikolata ile bol hareket eder bence :))) bi de ben hareket alamadığım zaman müzik son ses açıyordum 😂 uyanıyordu 😂
ErsBegAs Eslem2112 yani hiç hissetmiyor değilim sabah hatta hissettim hıçkırıkla birlikte dönme vs hareketlerini ama çalıştığım için oturduğumda genelde tekmelerdi şu an yok korktum
ErsBegAs ikincibezelyeayak etti sabah dönme hareketi vs de hissettim ama normalde çalıştığımdan oturduğumda hep hareket hissederdim şu an o hareket yok yine 1-2 tekme yedim ama eskisi gibi değil
ErsBegAs CoolMamaMode sabah dönmesini hissettim hıçkırıktan sonra ayağını dayadığı yerden genelde ittirdiğimde tepki alırdım onu da alamadım 🥹🫣
Eslem2112 ErsBegAs yok cnm kötü bişey olsaydı hiç hissetmezdin çok şüjür ararda bir olmuş sağlıkla gelsin bebişin
ikincibezelyeayak ErsBegAs Gayet normal bence , arada bir kalkıp hareket ediyor yürüyorsunuzdur herhalde ihmal etmeyin , bol suyunuzuda için . Açlık ve susuzlukta da az hareket ediyorlar
edabolukbasi3- ErsBegAs e büyüdüüü hep cüccük mü kalacaktı sıcaktan bunalmıştır yavrum 😄 uyumuştur benim bile uyuyasım geliyo bu sıcakta korkma 1 saatte on haraket hissetmezsen mi öyle bişeydi o zaman endişelen diyorlar
CoolMamaMode ErsBegAs bu haftalarda bazen az oluyor tepkiler endişelenmeyin yine arada hareket hissediyorsanız sorun yoktur her zaman çok hareketli olmuyorlar bebişler büyüyorlar uyuyorlar filan
asil15 ErsBegAs olduğun haftalarda normal canım büyüdüğü için sıkmıyordur.hic hareket etmemesi yada sadece 1 2 kez ederse iyi değil ama yinede takip et doktora git.
ErsBegAs asil15 valla şu an hareket etsin diye çocuklaea sınıfta şarkı açtımnonlar bağırarak şarkı söylüyor onlara çok tepki verirdi de vermedi henüz 😭
5_erkek_annesi ErsBegAs hareketi varsa sıkıntı yok 1 gün hiç hareket etmezse dönme kayma takma vs hiç bişey olmazsa sıkıntı korkma normal
ErsBegAs 5_erkek_annesi yok demin mesela 1 adet tekme yedim ama o 1 adetin devamı gelmedi ya o endişe verici
Dadas ErsBegAs annelik gerçekten endişe korku demek ya . Hayırlısı ile bir kucağımıza alsak gerçi endişeye yine devam edicez . Anneyiz ömür boyu kaygılıyız 🥺❤️
ErsBegAs Sevim41 elimi koymadığımda aynı yerde ritmik bir iç çekilmesi oluyor eli koyduğunda da ritmik atıyor
Balbebek012 ErsBegAs çok mu yoruldun? Çok yorulunca da bazen böyle olabiliyor Hani için rahat değilse git bir doktora haftan da büyük yeri daralmış olabilir lütfen strese girip üzülme
ErsBegAs Balbebek012 yorulmadım aksine oturuyorum bayağıdır 🫣 ama şimdi ayağı kaydı bir yerden onu hissettim gözlerim doldu çok korkuyorum yahu
asil15 ErsBegAs ayrıca uyuyor olabilir benim oğlum uyuyan bebekdi naptiysam asla istemeyince hareket etmezdi