_89jkh Kızlar bebeğinizin kesesini ilk ne zaman gördünüz? Ve vajinal ultrason yaptırmaktan çekiniyorum ya bebeğime bişey olursa!
Birbebisannesi _89jkh ben de çekiniyorum aslında bir şey olmuyor ama yapmadım yine de o yüzden bir hafta geç gitmiştim. Vajinal alde bir hafta daha önceden görünüyor. Ben de Vajinal yapmadığım için altı haftalıkken keseyi gördüm.
Ppatya60 _89jkh bende 4+6 günlükken öğrendim karından görünmediği için alttan muayene ile bakmak durumundayım dedi doktor bende sordum bebeğe zararı var mı diye hiçbir zararı yok kendini öyle şeylerle korkutma dedi çok şükür bir sıkıntı olmadı
_89jkh Şuan 4+3… Yarın randevum var ama dediğim gibi çekiniyorum. Doktorumda illa ultrason baktır dedi. Bana kalsa bir hafta daha bekleyip giderdim. Beta biraz yüksek çıktı o sebepten ultrason görelim dedi.
Haniff Benim 4+4 bugün gittim ilk muayeneye karından kese 6mm olarak göründü ama henüz bebek için erken dedi daha önce boş gebelik geçirdim o zamanda dört haftalıkken karından görememistide vajinal ultrasonla görünmüştü
momtobe__ _89jkh ben 6+6da gittim keseyi bebegi gördüm kalp atısını duydum. ben de vajinal ultrasonu reddettim cünkü onun psikolojisi cok farkli aktif bi kanamam lekelenmem olmadigi surece alttan ultrasonla baktırmam diye düsünüyorum
Aysenurkeser _89jkh ben 5+6 ile gittim Salı günü kese görüldü 18 cm ama bebek için henüz erken dedi doktor
kaybolmuszaman 5+3 de gördük keseyi herkes vajinal ultrason yapma bebek düşer kanaman olur dediler ama doktorum güzelce anlattı öyle bir şey olmayacağını. Hatta 12. Haftaya kadar da normal ultrasonla hiç bakmadı hiçbir sıkıntı da olmadı. Çok şükür her şey yolunda.
Pamuksekercim _89jkh bende 4 haftalık dedi doktor karından baktı göremedi snr miyomlarin var dedi evet dedim snr alltan baktı gene göremedi snr ultrason odasına gittim orda gördü kese var dedi snr bu hafta salı günü gittim doktor 6+6 haftalık dedi karından baktı ben geçen sene düşük yaptığım için çok korktum doktora sordum bebekte sıkıntı varmı diye doktor yok dedi bebişide gördüm içim rahatladı
YyyyYasemin _89jkh 4 hafta 3 günlüktü dün gördük ama doktor vajinal bakmadı karnını aç bakalım gözükecek mi dedi o şekilde gözüktü daha çok yeni 15 gün sonra tekrar gel dedi