BusraUfuk Arkadaslar izmir torbali devlet hastanesinde dogum yapan varmi ? Nasil bir yer . Birde devlet hastanelerinde kadin dogum kadina eşler girebiliyormu . Bugune kadar ozele gidiyordum lakin doktorum son 1 aydir sadece korku pompaliyor rahatsiz oldum En yakin hastane devlet hastanesi var ama hastaneyle ilgili hicbir bilgim yok yabanciyiz burda
Derya_y BusraUfuk canım iki arkadaşım orada yaptı doğum ikisi de memnun, ben hiç gitmedim, tınaztepede gökhan Değer sucu takibindeyim, gördüğüm en pozitif, en ilgili doktor çok memnunum
Papatya-01 BusraUfuk ben o hastanede takipli gebeyim yasaktı eşlerin doğuma girmesi ama bakanlık kaldırdı bu yasağı artık girebiliyorlar
Derya_y BusraUfuk onun gittiği doktor şu anda orada değil ama ikisinin de doğumuna ebeler girmişti, vajinal doğum ilk tercihleri oluyor zaten, planlı sezaryen yapmazlar zorunluluk dışında
BusraUfuk Derya_y tesekkur ederim cok saolun . Tinaztepede dogum ucretleri nedir , siz normal dogum mu dusunuyorsunuz
Derya_y BusraUfuk doktorum çok destekliyor, normal doğum denemek çok istiyorjm ben de, 50-55 civarında doğum ücretleri de.
BusraUfuk Papatya-01 dogume degilde kata aliyorlarmi yani odada sanci cekerken esim yanimda olabilirmi ? Burda kimsem yok sadece esim var oda yanimda olamazsa benim icin zor olur . Birde hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
Papatya-01 BusraUfuk evet oraya da alıyorlar ben gebe okulunada gittiğim için avantajı daha fazla oluyor tabi Samican Özmene gidiyorum memnunum güzel bakıyor