Lee Gamzeemrmrt bencede geçen hafta gittim çocuk uyuyordu göstermedi hiç bu hafta gittim erkek olduğunu öğrendik. Göstermiyor kız o diyorlar ne alaka ya. Hayırlısı olsun canım bol bol dua hayırlı evlat olur inşallah
Mamiii20 Nurhayat1212 detaylıya 21 de girdim ben orda açmadı bugün şeker yüklemem yapıldı rutin kontrolüm vardı
Smeyyekalel Cangul bende de oyle oldu kiz bebekleri genelde gostermiyor her gitmem de arkasi dönük pozisyondaydi 21. Haftada öğrendim cinsiyeti az daha bekle 😂😍🤗
Dileksah Cangul kız bebektir canım bizimkide sakladı prensesim 18. Haftada ögrendik şimdi prensesimizi bekliyoruz
SARAMAZE19 Cangul gtmeden yarim saat önce tatlı ye meyve suyu iç çikolata ye bebek hareketli oluyir gostermiosa öksür Bnde 19 haftalikken ogrendim bunları yaparak normal de bnm de gostermiodu bunu dene pişman olmazsin
Cansu08 Cangul kesinlikle çikolata ye. Hemen kopır kopır oluyolar. Gerçekten göstermiyosa büyük ihtimal kız oluyo. Ama küçük büyük sonuçta ihtimal işte.
bebekteyaparimkariyerde Cangul acele etme gülüm öğrenirsin bidaha randevuna yarım saat kala çikolata ye tatlı bişey yediğim zaman benimki durmuyo yerinde adeta dans ediyor içerde.
SeherEr Cangul canim buyuk ihtimalle kiz cunku erkekler cok cabuk gosteriyor . Ama muayneye giderken mutlaka cikolata ye ozaman cok daha hareketleniyorlar ve kolayca gosteriyorlar bu arada ben hemsireyim kadindogum dr. Yanindayim tavsiye ederim . Ise yariyor cikolata
DeryaZ Cangul canım benimki 20.haftada netleşti her doktora gittiğimde bacaklar üst üste ve gözükmüyodu doktor kız olabilir dedi ama kesin değildi deraylı ultrason da kesin kız olduğunu öğrendik ama benim hala şüphelerim var acaba mı diye🙈😂
Depresif_polyanna Benim de gorunmedi plasenta bacaklarının arasındaydı 🙄 malı kıymetli annesine benzicek 🤣
Mrwwozdmr Benimkine 12 de erkek dedi doktor pipisini gösterdi sonra özele gittim 14 de kız dediler bi dahakine ne dicekler bakalım erkek hissediyorum rüyamda hep erkek görüyorum ama meraktan bi hal oldum 🤣
Minikeller92 Mrwwozdmr bende rüyamdaa hep kız bebek gördüm ve tersi çıktı çok şaşırdım ama sorduğum herkez rüyada ne görse tam tersi çıkmış🙄