bir_busra Kızlar sağlık ocağından bu vitamini verdiler bebeğime içinizde kullanan var mı devletin verdiği vitaminler nasıl oluyor yada başka marka alan memnun kalan varsa paylaşabilir mi?
Srp53 bir_busra ben onu kullanıyordum kabızlık yaptı sonra doktor velavit diye özel bir takviye verdi hem probiyotik hem de d vitamini var içinde
Afirel bir_busra devletin önerdikleri malesef kötü içerikli ve daha diş çıkmadan çürük çıkmasına sebep oluyor kendim ecz olarak kullanmam ocean d3 400 ıu olanı alabilirsiniz yenidoğana bende onu baslıcm doğunca
Blackkk bir_busra bende olmadı bünyeye göre değişir bence ama yine de kendi doktorunuza da bi sorun belki başka bir marka yazar
ShutUp Afirel merhabalar bende kızıma monovit kullanıyorum 4. Ayın içerisindeyiz gaz problemlerimiz var acaba kullandığımız vitamin kaynaklı olabilir mi? Tabi doktoruna da danışıcam yarın, sizede sormak istedim
ShutUp Afirel hemen değiştireyim az çok sezdim kullanmayı unuttuğum zamanlar çok sakin ama kullandığımda gazlanıyor gibi. Teşekkür ederim cevap için