Nazsuuu Cuma gnu öğleden sonra olmadığı için pazartesi cikckmis gelde kafayı yeme dün gitmiş olsaydım bugün çıkmış olcakti başka bı yerden sonuçlara bakilma imkanı yokmu
busetekerr Nazsuuu e nabızdan bakabilirsin canım bende dün verdim kan bugün e nabızdan sonucuma baktım.
anneolmakneguzel_ Nazsuuu yok aşkım diğer güne hiç sarkmaz. Kodu bilirsen kendin siteden girip bakıyosun aynı gun en gec 16e cıkıyor hepsi ama enabiz düşmez
Nazsuuu Ayden6 sabah verdim canm ama yarın doktorum öğleden sonra yokmuş o yüzden pazartesi günü cikicak sonuç dedi ne alakaysa acilde direk çıkıyordu kadin doğumda da ertesi sabah çıkıyordu
maihayal Bulunduğunuz şehrin halk sağlığı laboratuvarı varsa size verdikleri kodla internetten öğrenebilirsiniz, e nabıza daha geç düşebiliyor sonuçlar doktorun onayından sonra
Nazsuuu minismom bizim sağlık ocağında bakmaz ki öyle yarın bı gidiyim o zmn belki söyler ama e nabiza düşmeden onlarnkine düşer mi acaba
Nazsuuu Esen50 biliyorum cnm ama yani dolmuşla gidemem midem acayip bulanıyor ve bebekle de zor oluyor dolmuşta
Nazsuuu Asli0808 bende dün vercektm ama yigenim ayağını kırdı diye moralm bozuktu o yüzden hevesim yoktu of
Srfblt Nazsuuu neden düşmüyor ki sisteme, sağlık ocağında gidip yaptırıyorum bir gün sonra doktora gitmeden kendim bakıyorum ben hep, sisteme düşmediği olmadı hiç
Ayden6 Nazsuuu yarın sabah e nabızdan bakın düşmezse özel hastanede verin bence 1 saate cıkar. Böyle bir şeyde pazartesini beklemek çok zor 🥳🥲