bahar-34 Şuan 7+6 yım. Vajinal doğum düşünüyorum. Korkuyorum da ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Avrupa yakasında siz nerde doğum yaptınız ? Eyüp’te oturuyorum ben.
Ayseguls_baby bahar-34 arkadaşım 1 ay önce avcılar anadolu hastanesinde doğum yaptı sezaryen oldu çok memnun kaldı 4 günde toparlandım dedi
Ebrueren1 bahar-34 Kağıthane Kızılay Hastanesi’nde Cem ardıç var muhteşem bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
curlyanne bahar-34 arkadaşım vadi istanbul liv de asena hanıma gidiyor çok memnun o da eyüpte oturuyor
Ayseguls_baby bahar-34 o da normal düşünüyordu canım 39+4 de çatısı dar olduğu için sezaryene alındı çok memnun kalmış çok güzel ilgilendiler dedi.. Eyüp tarafından hiç haberim yok inşallah güzel bir doktor bulup sürecini ilerletirsin ❤️
bahar-34 Ayseguls_baby İnşallah canım şuan erken olduğu için devlete gidiyorum. Sonlara doğru doğum için özel ya da devlet bakıcam artık
bir_busra Esenler Avicenna da Sertan hocada normal doğum yaptım 23 gün önce ben hastane doktorumdan çok memnunum canım ben düşünebilirsin 🌸