Asli_demir06 Arkadaşlar ben 6nisanda son adet tarihim ondan sonra bidaha olmadım dün gece test yaptım pozitifti hastaneye gittim kan verdim kanda beta 920 çıktı baska bi hastaneye gittim doktor bebek daha cok küçük haftaya kese için gel dedi nırmal mi acaba
Srp37 Asli_demir06 beta 920 muhtemelen geç döllenme beta değeri düşük olduğu için karından kese görülmeyebilir bu nedenle çok normal içiniz rahat etsin. Hayırlı olsun
1Nihan Asli_demir06 merhaba benimde son adet tarihim 7 Nisandı ama şuan 9+5 haftalığım beta değeriniz biraz düşük geç döllenme olmaya bilir kimyasal olabilir mutlaka başka bi doktora da görünün sizi üzmek istemem ama Bursa böyle şeyler çok okuyorum o yüzden söyledim üzdüysem özür dilerim ama önce sizin sağlınız önemli
Gahana Asli_demir06 geç döllenme olmuştur o yuzden betanız düşük keseyi görmek için betanın en az 2000 civarı olması lazımmış
Gule49 Benim son adet tarihim 8 Nisan 17 mayısta keseyi gördük 23 mayısta kalp atışını dinledik. 9+2 günlüğüz bugün. Sizle neredeyse aynı
Asli_demir06 Dün gittigim kadın dogum doktoruda son adet tarihini baz alma yanılma olabilir dedi keseyi görnek için degerin biraz daha yüksekk olması lazım dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi