Hanimeller Kızlar ben şu 3 ü bir aradalar varya onu içmek istiyorum çünkü midem çok bulanıyor çay içemiyorum midemi o kahve çok rahatlatıyor bulantıyı durduruyor . Ama paketli zararlı günde bi kere içsem nolur ki🥹
Talentedmom Hanimeller onlar Malesef ki kahve değil kimyasal günde bir fincan Türk kahvesi tüketebilirsiniz ya da öğütülmüş kahve alın daha iyi kafeinsiz de içebilirsiniz
Nurbesteee Hanimeller türk kahvesi veya filtre kahve içsen daha iyi olur o da günde 2 fincanı geçmemeli gebelikte ama arada bir içebilirsin nadiren içtim ben de bir sorun yaşamadım canım
Ananim Hanimeller hem türk kahvesinin hem diğer kahvelerin kafeinsizi var. Onlardan alarak tüketebilirsiniz.
[silindi] Hanimeller arkadaşın dediği gibi onlar pek kahve sayılmaz,kahve koklatilmis kimyasallar ama ben gebelik boyunca toprak aserdirdim onu yiyemediğim için filtre kahve demler posasini yerdim
Hizliveofkeli Ben her gün bir bardak içiyorum ama sade nescafe içiyorum. Bazen çok az atıyorum iki bardak yaparak içiyorum. Ama sade nescafe içiyorum. Şekersiz tozsuz. Bazen sütle yapıyorum. Süt tozu zararlı
Ayseguls_baby Hizliveofkeli süt tozu da zararlı ama nescafe de çok zararlı yanmış kahve oluyor. Çalıştığım işyerinde muhasebecimizin babası böbrekten çok yattı hastanede. O da her gün nescafe içiyormuş doktor kola iç bunu içme yanmış kahve böbreklerini yormuş demiş. Muhasebecimiz bizi hep uyarırdı sakın içmeyin diye
Hizliveofkeli Ayseguls_baby çok teşekkür ediyorum görüşeyim doktorumla olmazsa türk kahvesine geçerim. Filtre kahve de gebelikte zararlıymış
Ayseguls_baby Hizliveofkeli Normalde en sağlıklısı türk kahvesi ve filtre kahve, filtrenin gebelikte zararlı olduğunu duymamıştım araştırayım. Benim canım kahve çekmiyor arada eşimin türk kahvesinden 1 yudum alıyorum o kadar 😀
Hizliveofkeli Ayseguls_baby ben de filtre kahveyi bir yerde okudum. Benim canım kahve çok istiyor ya. Türk kahvesine geçeyim ben. Çok teşekkür ederim 🙏
3_bebelianne Hanimeller Ben onları normaldede içmiyorum hamileyken asla içmeyin zararlı👎 filtre kahve granül kahve güvenle içebileceğiniz markalar var türk kahveside masum