mardine474 8 haftalık. Kızlar afedersiniz birlıktelıkten sonra kahverengi akıntı cogaldı. Basına gelen varmı naptınız. Doktora gıtmeyı düşünüyorum randevum yok ınsallah alırlar
asil15 mardine474 bence de gidin risk olsada olmasada ilk 3 ay ilişkiye girilmemeli tutunma aşamasında olduğu için kalp atışlarını duymusmuydunuz
Ayseguls_baby mardine474 riskim olmamasına rağmen doktorum ilişki yasağı koydu 12. Haftaya girmeme rağmen yasak kalkmış değil dikkat edin lütfen inşallah bir şey yoktur hemen acile gidin
isimsiz12 cereNehir_02 neden beklesinler ki 8haftalık çok da yeni değil doktorları gerekli bilgiyi vermiştir bence
asil15 mardine474 aslında doktor soylemeliydi canım biran önce acile gidin hbr ver inşallah bir şey yoktur
3_bebelianne mardine474 o haftalarda bendede oldu kahverengi akıntı doktora gidin ilaç vesaire yazıyor benim düzelmişti sonradan
3_bebelianne mardine474 tamam işte onu içince düzeliyor sevindim düzenli kullanın mutlaka geçmiş olsun
mardine474 isimsiz12 bekletmeseydın demek istedı sanırım arkadaş. Ben gıttım doktor cok guzel ilgilendi ilaç verdı kan tatlılığı falan onlarada bakacak.
mardine474 Ayseguls_baby evet ilişki yasak dedı. Ben söyledim cunku ilışkı sonrası yoğunlaştı akıntı dıye.