ecooss merhaba arkadaşlar, tüp bebek 5. gün embriyosu 9. günüm normalde 12 hazirandı kan günüm ben 11 haziranda verdim. Test sonucum 11.3 çıktı. sizce yükselir mi süreç nasıl ilerler? 🥹
Nurkl ecooss öncelikle inşallah her şey gönlünüzce olsun . Ben betayi 6.88 ile öğrendim şimdi 7 haftalık oldum resmen çok şükür iyi düşünün iyi olsun 💕💕❤️
ecooss Nghnnklcc inşallah pozitif olmaya çalışıyorum, doktorla görüştük ben 50 falann olmasını bekliyordum ama 2 gün sonra yine kan verelim dedi yükselişine bakacak inşallah yükselir 🤲🏻🙏🏼 maşallah size de 18 ile öğrendikten sonra devamlı kan vermeye gittiniz mi
Nurkl ecooss canım o bizim elimizde değil malesef ne kadar sağlıklı ise o kadar güzel artıyor , 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ordan biliyorum Senin de güzel artacaktır 💕
Parinas ecooss bende böyle düşük öğrendim ilk 2 gebeliğini. 14 ile öğrendiğim oğlum 7 yaşında, 7 ile öğrendiğim kızım 4 yaşında 🤭 kaçla öğrenildiği değil yükseliş hızı önemli. 2 gün sonra kan verin 2 katına çıkarsa herşey yolunda demektir Allah’ın izniyle
ecooss Parinas Maşallah, çok sevindim adınıza🥹 Umarım ilerler moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bi yere kadar özellikle düşük gördükten sonra dikkat ettiğin şeyler oldu mu? 😔
Parinas ecooss yok hayır olmadı. Başta doktorlar düşük diye kimyasal dedi canım sıkıldı ama kan verdikçe sağlıklı yükseldiğini gördüm içim rahatladı. Sonrası da güzel ilerledi