Buse4161 ppmerlina kumunu kapatıyo aşkım kapattığı yetmiyo üstüne mamayı da gömmeye çalışıyo demek istedim orda fşwöwplf
ppmerlina Buse4161 heee şimdi anladım djdkd Of slk kedi yaaa 🤣🤣🤣🤣 bizim kedi de mama yedikten sonra yerde eşeleme hareketi yapıyor tıpkı kum kapatma hareketinin aynısı. Tüm kedilerde bu içgüdü var
ppmerlina Buse4161 sen bana yarın onun fotosunu at bi bakayım hele. Normalde bu kadar küçük kediye ekstra takviye verilmez pek (sizinki hasta ama ondan olabilir)
ppmerlina Buse4161 bacım ben yatıyom mide yanmam var bu gece zehir olacak ama biraz daha zorlayayım kendimi 😔 iyi geceler 🥰
ppmerlina Buse4161 ay bu kedi beni öldürüyoooo küçücüksün ln ittttttttt 🥹😍😍😍😍 Valla vet önerdiyse mecbur vercen o zaman bacım belki hasta diye vermiştir. Normalde asla bu kadar küçükken verilmezz
Eslem2112 Buse4161 ama yerim ben bunu ısırılacak yeride yok öpsem hep ağzıma girer 😂😂bacıkom ne kadar merhametlisin kalbin ne kadar güzel ve temiz allah yolunu hep rast getirsin inşallah ❣️🥰
Buse4161 ppmerlina eşimin ayağında uyuyakaldı 🤣🤣🤣 Eslem2112 ay ne güzel dua ettin aşkım Allah razı olsun ne dilediysen rabbim sana 10 katını versin 🥹🥹