Gmz1313 ben çok sakin gitmiştim ama korkan çok tanıdığım var. Tabi ki korkmak çok normal sonuçta yepyeni bir deneyim fakat inan bana korktuğun gibi bir durum değil. Güzel güzel hazırlanıp gidiceksin, seni hazırlayacaklar geçeceksin ameliyathaneye. Bir iğne vurulacak onu bile hissetmezsin, sonrası zaten hissedilmiyor hatta bu kadar korkun varsa genel anestezi tavsiye ederim. Sonra bir çıkacaksın kıpkırmızı bir yumak var yanında🫠 biraz şaşkınlık biraz huzur kaplayacak bedenini. O kadar güzel ki doğum yapmak🫠 ben zorunlu sezaryen oldum ama tercihime bıraksalardı da sezaryen olacaktım zaten. Bence abartıldığı kadar zor değil. Stres yapmamaya çalış güzel düşün güzel olsun. Üç önemli husus var, doğumdan sonra muhakkak ama muhakkak sade nescafe içiyorsun 5 gün boyunca günde 4-5 kupa içmen lazım ki narkoz vücudundan kolay çıksın. Bol bol kayısı suyu, püresi tüketiyorsun kabız olmaman lazım. Ve bol bol su içiyorsun hem süt yapsın hem narkozu atsın diye 🤍🤍🤍. Bana inan gerçekten normal doğumdan daha kolay