Zeydef sevcnnn9 canım ben hemen korse kullanmaya başladım ve toparladı yaz olduğu için aşırı kullanamadım ama şu an göbeğim yok öyle söyliyim
1Nihan sevcnnn9 ben korse kullanmadım herkes kullan dedi ama canım darlandı 25 kilo almıştım bide 🤣 6. Ayda 20 kiloyu vermiştim ama göbeğin o yumuşluğu kalmıştı malesef o yüzden hemen kullan bence 😁 1 sonra kullanabilirsin diye biliyorum ama doktora bi danış istersen
sevcnnn9 Zeydef benim 1 haftam oldu az önce taktım geç mi kaldım bilmiyorum kemiklerim rahat değil ama hava sıcak olduğu için uyurken takar gün içinde salarım dedim
1Nihan sevcnnn9 aslında tam tersi uyurken takılmamalı gündüz takman daha iyi olur hazır havalarda sıcak iyice terletir daha iyi olur bence evet çok zor haklısın ama benim başım yandı sen yanma 😁
Benimennembirmelek sevcnnn9 yok cnm ben sabah kalkınca taktım akşama kadar gece çıkardım gündüzleri rahatsız olunca çıkardığım oldu tabi çok düzenli kullandım diyemeyeceğim ama kesinlikle emzirirken ve iş yapacağim zmn birde dişarı çıkacağim zmn taktım korse ciddi anlamda toparlıyor bence markada farketmez göbeği sıksın toparlasın yeter penye şal bile olır ben ciddi anlamda toparlandım vücudum şekil aldı ama gelgörki kilo veremedim o da benden kaynaklı 😶🌫
Benimennembirmelek sevcnnn9 tam hatırlamıyorum ama kırkım çıkmadan toparlanmişti yüzde güzel benden sana tavsiye eğer boğazını tutabilirsen şeker tuz ekmek tamamen kes boş su iç tabi emzireceğin için süt yapıcı şeyler ye mutlaka doğum sonrası kilo vermek için müthiş bir zmn bence değerlendir derim ben boğazımı tutamadım dolayısyla kiloda veremedim ama korseyi kullandığım için benim fln Bayaği güzel şekil almişti
Psikoanne Doğum yaptıktan hemen sonra taktım fakat sıkıyordu diye çıkardım , hastanedeki ebe bi yazma da olsa bağla dedi. Sonrasında korse takmaya başladım . Hatta takmadan önce Niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüp öyle takıyorum umarım faydası olur