Secil45 29 haftalık hamileyim uyuyamıyorum sola yatmaktan belim ağırdı düz zaten yatamıyorum sağ tarafta tehlikeli diyorlar nasıl yatcağımı şaşırdım
Sibelemre Secil45 valla benim doktor bol bol sağ tarafıma yat dedi bende yatmıyordum sağ böbreğimde büyüme olmuş solda yok o yüzden sağına yat dedi
Yalinn8 Secil45 sağ tehlikeli diil, sag sol yat iskence yapma kendine zaten baska sansin yok su an icinn
Hayale Secil45 sağ taraf neden tühlikeli oluyorki ben 9aylığım halada sağa yatiyorym öyle saçma deyimlere inanmayin yaa aksune sağ tarafına gatmaq daha sağlıklı🤭
tomurcukannesi Ayseyucel canm sadece sol diye bi kaide yok☺️ Sola yat sağ bacağının altına yastık al hafif karnına doğru. At bacağını üzerine öyle hafif yüzüstümsü oluyo en konforlu pozisyon o hem rahatta edersn hemde tavsiye ediliyo☺️
Secil45 Saat kaç oldu uyuyamıyorum belim ağrıyo çok sinirden ağlıcam resmen bebişte uyumadı tekmeliyo 😊
Secil45 Yapılan araştırmalar hamileliğin ileri evrelerinde sağ tarafa yatmanın ölü doğum riskini artırdığını gösteriyor. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak! İnternette böyle yazıyo hangisi doğru bilemefim