Serpoo Askannnnn tamamen hurafe bünyenizle alakalı bir durum ben hamilelgm boyunca bir kere bile bulantı yasamadm cok rahat ve güzel hamilelik geçirdim. İnş sizinde öyle olur
dalyaluna35 Askannnnn insanlar hep konusacaktir siz de bu sekilde cevap verebilirsiniz herkesin hamileligi farklıdır
Askannnnn mor_menekse1 ben 4+6 da gittim kese var bebek yoktu 17sinde gideceğim tam 7 haftalık oluyor o zaman inşallah duyarım
dalyaluna35 Askannnnn bebek en erken 6. Haftalarda gozukur o da sansliysaniz. Su an kese takibi yapilmali bebek gözükmesi icin henüz erken 7. Haftada yuksek ihtimal kalp atışını duymuş olursunuz
Mavisannexl Askannnnn İlk gebeligimde ilk 3 ay su bile içsem kustum şimdi ki gebeligimde hiç bulantı kusmam olmadı farklı oluyor
babyshark__ Askannnnn ben kızımda hiç mide bulantısı kusma yaşamadim canım sadece koku hassasiyeti vardı ve tiksinme tavuk en büyük düşmanım olmuştu illa olucak diye birşey yok canım
Askannnnn babyshark__ koku hassasiyeti var ama bulantı ya da kusma yapacak kadar yok çok şükür yemeklerle de aram iyi
dalyaluna35 Askannnnn ben de 6+5te görmüştüm bebegi de kalp atışını da, bi kız arkadaşım da 7+1de gordu. Siz de ilk gittiğinizde görürsünüz insallah 🌸
Zelis_ozdrgn Askannnnn korkmana gerek yok canım hiç bulantı yaşamayanlarda var yaşamaman çok daha iyi korku olmasın