Ben-Hurem-Sultan Sabah 6.30 da acilden giriş yaptım. Refakatçi ile yukarı odaya yerleştirildik. (Eşimi içeri almadılar o doğum olunca bebeği görmek için yukarı çıkabildi) Oda iki kişilik ve arada perde olan mini buzdolabı duşu tuvaleti oda içerisinde olan bir odaydı bence gayet yeterliydi. Refakatçi için açılır tek kişilik koltuk vardı. Saat dokuzda hemşireler gelip üzerimi değiştirip doğum için ameliyathaneye götürdüler. O gün sezeryan doğum yapacak beş kişiyi aşağı indirdiler sedye üzerinde sıramızın gelmesini bekledik. Burada tek eksik dışarıda bekleyenlere ameliyat için sıra beklendiğini söylemediler. Dokuzda aşağı indim. 13.00 da doğum yaptım o süre içinde ailem çok endişelenmiş bu kadar niye uzun sürdü diye ama beni ameliyathaneye 12.30 da aldılar. O süreyi sedye üzerinde boş boş bekledim. Bebek 13.00 da doğdu. Ameliyathanede kalabalık bir kadro vardı. Bebeğin ilk temizlik ve bakımını yaptılar sonra bana gösterdiler ten teması yaptık ve bebeği aşı ve topuk kanı ölçümleri için götürdüler. Anestezi doktorum ve hemşiresi doğum boyunca hep başımda bekledi bütün doğum sürecini anlattı çok ilgili ve rahatlatıcılardı. Ameliyatı yapacak doktor o gün nöbet listesinde yazan M. Baturalp diye biriydi ama benim doğumuma semih adında bi doktor girdi. Çok kalabalık ve ameliyathanede sıra olduğu için sanırım semih bey ben yapayım dedi. Saolsun çok iyi geçti ameliyat. Bir önceki doğumumdaki dikişim keloid olmuştu doktor bey onu da temizledi. Ve rahim içini çok iyi temizlediğini kontrole gittiğimde öğrendim. Ameliyattan çıkınca bir saat kadar bi izlem odasında bekledim bir hemşire anlık durumumu kontrol etti. Sorun olmayınca yukarı odama gönderdi. Ben 15.00 gibi geldim odaya bebek benden yarım saat sonra geldi. Hemen ten teması ve emzirme için hemşireler yardımcı oldu. Ara ara hemşireler gelip süreç hakkında bilgilendirdi. Hasta bakıcı gelip ilk yürüyüşe yardımcı oldu. Ertesi gün sabah beşte doktor kontrolleri başladı hastaneden çıkana kadar bebeğin kulak testi ve diğer kontrolleri çocuk doktoru tarafından odamızda yapıldı. Kendini iyi hissediyorsan ve kan tahlili gaz çıkarma çişini yapma gibi şeyleri de yaptıysan imza atıp eve gidebilirsin denildi imza atıp evimize geldik çok şükür