denizuhal Kizlar sürekli aci biber veya kornison acı biber turşusu yiyorum benim gibi olan varmi :( canım çekiyor elimde degil
Herseydenbiktim denizuhal Bende bende bayılıyorum harika harika bi sıkıntı olmuyor biraz mide yanmamı tetikliyor yine canim cekti öyle çerez niyetine yiyorum sonra yanıyorum orası ayrı 😂
edabolukbasi3- denizuhal tatlı tatlı yemenin acı acı yellenmesi olur derler 😄 afiyet olsun da fazla yeme kız midene dokunur bide çıkışı var bunum
Mrvsmt2502 denizuhal ye kız yiyebiliyorsan 😃 gebeyken akşamları tv izlerken ekmek arasına yeşil soğan koyup yiyordum öyle canım çekiyordu ki anlatamam cips yer gibi yeşil soğan yiyordum 🥲
Zahidedrn denizuhal bennn bu gebeliğimde o kadar çok acı istedi ki canım. Abartmadan her şeye katmaya çalıştım ama şuan geçti 🫣
denizuhal Mrvsmt2502 offf valla cnm yesil soğan çekti şimdi de yanında koy ayranı ve ev ekmeği sıcak 🤣🤣
Sezgin denizuhal ben daha önceki Hamileliğimde elimde tabak tabk acı biberle gezerdim ekmeksiz yerdim. Şu anki Hamileliğimde de daha az önce acı biber yiyip yatağıma geldim.
LadyX denizuhal bir ara ben de öyle çok acı yiyordum sonra midemi rahatsız etti bıraktım 🥲 dikkat etmek lazım
YlzKdr denizuhal çok acı yersen çok ağlak olur bebiş derler eskilerin lafı ne kadar doğru bilemem ☺️☺️ afiyet olsun doktoruna danış yine de belki fazlası zarardır
1andonly denizuhal Midem yanarken sana cevap vermeye geldim her akşam yemicem diyip hep yiyorum akşamlarım berbat ötesi geçiyor tatlı da yiyemiyorum bastırsın tiksindim tatlıdan ilaç kullanmaya da karşıyım tamamen doğal yollardan çekiyorum cezamı