_89jkh 4.haftamda beta baktırdım. 1143 çıktı. Doktorum çoğul gebelikten şüphelendi. İki gün sonra tekrar beta baktır dedi. Bu durumla karşılaşan var mı? Gerçekten ikiz olabilir mi? Tek yumurta transferim olmuştu.
Helink _89jkh benim de betam yüksek çıkmıştı doktorum ya ikiz ya da gelişimi iyi olan önde olan bebekler de de böyle çıkıyor demişti
bymiraymom _89jkh betam 2550 cikinca bana da oyle soyledi doktorum 2 hafta sonra kontrole gidecegim o zaman belli olur dedi bekliyoruz🥰
Ayseguls_baby _89jkh 4+2 de 880 - 4+5 de 4470 di. 12 haftalığım ikiz değil. Gelişimi iyi olan bebek olduğu için betam yüksekmiş maşallah diyin teyzeler ❤️
Hilal6161 _89jkh şuan 4+2 haftalığım 2 3 gün önce baktırmıştım 1389 çıktı benimde ama betadan anlaşılmaz diye okumuştum buralarda
_89jkh Anladığım kadarıyla gelişimi önde bir bebekte olabilir. Hayırlısı olsun🥰 bekleyip göreceğiz inşallah🙏
Yagmurellaaa Bı benimmi bu kadar yüksek 4+1 5996 iyimi kotumu beta hcgmi duyanlar 7 haftalık diyor ama öyle degil
thetwinmom _89jkh benim 1400dü 4 haftada çift embriyo konuldu ikizlerim olacak tek yumurta ikizi olabilir mi ?