Sizdenbirii1 Kozlar bu hafta olanlar hangi ilaç yada vitamine başladınız eğer doktorum vermezse sormak amaçlı doktora söylemek istiyorum doktorum söyleyince aa evet dur yazayım diyen biri 😀
anneoluyorumm13 Sizdenbirii1 ben 13. Haftadan itibaren doktor vermedi kendi isteğimle ocean mumy aldım şuan 34. Haftadayım hala devam ediyorum öneririm. 20. Haftada doktorum demir b12 ve d vitamini başladı 26. Haftada magnezyum başladı doktorum
Sizdenbirii1 anneoluyorumm13 ocean mumy almayı düşünüyorum bende herkes çok memnunmuş resmi var mı acaba yanlış bişi almıyykm
Sizdenbirii1 anneoluyorumm13 canım bu oceanda folik asit var içinde demir ilacında da genel olarak folik asit var ikisi ağır gelmez mi doktoruma sormayı unuttım
anneoluyorumm13 Sizdenbirii1 internete yazın zaten bir tane var bu isimle kan değerlerimle ilgili hiç sorun yaşamadım depolarım hep dolu bu vitamin sayesinde tek sorunu kötü kokuyor haberiniz olsun ☺️🥰
anneoluyorumm13 Sizdenbirii1 folik asitin fazlası vücuttan atılıyor diye biliyorum ama doktorunuza danışın isterseniz benim içtiğim demirde folik asit yok
Sizdenbirii1 akyuz14 hangi multivamin acaba ben ocean aldım Ferrum diye de demir vermiş ama ikisinde de folik asit var kararsız kaldım kullanmakta 😀
kimchikimdi kimchikimdi 26. Haftadayim hala kullanıyorum bittikçe yazıyor ekstra olarakta 24ten sonra magnezyum verdi
Yagmurkya Demir d vitamini decavit verdi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ama enerjimde hiç bir değişiklik olmadı hala kolumu kaldıracak halim yok paso yataktayım kızlar bu durumda ne yapabilirim bilginiz var mı