Anniskoo0634 Yoğun bi baskı var bu hafta da doğum yapan varmı 20 dakikadır kasılmalarım geçmedi ve sanki çıktı çıkacak gibi alttan baskı ve ağrı var hafifte sancı var. Sanki daha erkenmiş gibi ama bu haftalar da acaba doğum belirtisi mi bu 🥺🥺
QueenBahar_ Anniskoo0634 bn o haftada doğum yaptım senin gibi Altan çok baskı oluyor eli kulağında bebişin her an gelebilir sağlıkla kucağına alırsınız inşallah 🤍❤️
269522 Anniskoo0634 38 de doğum yaptım karın ağrısı ile başladı sık sık aralıklarla oluyordu düzenli olduğu için doğumun başladığını anlamıştım sıcak duşla da geçmiyor sancı çünkü. Erken değil aslında ben hep 38de doğsun istemiştim öyle de oldu ikinci de inşallah o zamanlar da olur çok bekletmez hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🌸
Melisi2 Anniskoo0634 37+1 de doğum yaptım 16 günlüğüz gayet sağlıklı doğdu erken olarak düşünmeyin sitrese girmeyin 🌸
betic Anniskoo0634 ay inşallah çok güzel geçer canım sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına al inşallah
269522 Anniskoo0634 38+0 da sancım başladı akşam üstü beş gibi ertesi sabah 10 da doğum yaptım ama bu seni korkutmasın çok uzun diye evet uzun süren bir sancı süreci oluyor ilk doğumda ama gece beşe kadar falan olan sancılar dayanılmayacak sancılar değildi yani evde tolere edebildiğim sancılarda gece beş gibi hastaneye gittim öyle söyleyim
Fatmablt1 269522 ne kadar sıklıkla geldi sancılar ben de 38.haftadayim hafif sancılarım var uzun aralarla geliyor sürekli idrara çıkma isteğim ve idrar köşemde de baskı gibi hissediyorum sizce doğum yakın mi
Aydnkynk Anniskoo0634 38.1 de karın ağrısı için doktorumu aradım hemen hastaneye dedi sancılarımı hissetmiyormuşum doğum başlamış acil sezeryan a alındım
269522 Fatmablt1 çok uzun aralıklarla olmamıştı sancılarım hafif hafif ama sık geliyordu 10dk arası vardır başlarda gittikçe sıklaşıyor ama herkes de aynı olacak diye birşey yok tabi ki bebek kanala itiyor da olabilir kendini ama Buda yakın demek zaten.