seydabal_60 Kızlar 14 günlük bebeğim var erkek. En son sabah 9 10 gibi bezini değiştirdim kakalıydı henüz daha kaka yapmadı bu kabızlık mı oluyor ilk bebeğim tecrübem yok yedımcı olur musunuzzz doktora gitmeli Miyim
Guzelanne56 seydabal_60 kabızlık olmuyor tabıkı, 7 gün boyunca mama alan bebegın kaka yapmaması 10 güne kadar da anne sütu alan bebegın kaka yapmaması normal. Mama alıyorsa 7 gune kdr bekle anne sütü alıyorsa 7-10 gune kadad normal
2cocuk2kopek seydabal_60 benimki 3 gün yapmayınca gitmiştim doktora canım normal bi kaç gün sonra doktor ilaç verdi öyle rahat yaptı
Mrvsmt2502 seydabal_60 osman gönülal ın bununla ilgili bi videosu var diyor ki bebek doğumdan sonraki 1 ayda anne karnında biriken kakayı yvaş yavaş çıkartır. Ayrıca 100 ml süt içip 2 3 ml kaka anca çıkartır yani bi kere kaka yapması için 8 10 kez beslemek gerekir diyordu. Yani endişelenmeyin bebeklerde kaka düzeni henüz olmaz
seydabal_60 Guzelanne56 ama 60 ml içiyor normalde dün mesela içer içmez kakasını yapıyodu bugün 9 dan beri hiç yapmadı o yüzden tereddütte kaldım
Guzelanne56 seydabal_60 canım her gün aynı olmaz doktora gıtsen gerı gönderecek eve senı 60ml normal, ve 7-10 gün arasından sonra kabızlık denır