DuruDefne_mommy Sdka_yl öncelikle bebeğini insallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın çok az kalmış 🥰🥰senin için çok yorucu olmuştur
Pofidik123_ DuruDefne_mommy evet ya zaten azaltmıştım günde bi tane yarın yarım onu da bi iki çekip atıyodum tam olarak bir tane bile içmiyorum tiksindim iki gündür 😂 bu durum beni mutlu ediyo istesem de içemiyorum ama o koku mahvediyor
TubaAyla13 Ben 38+5 teyim hala bazı sabahlar midem rahatsiz uyanıyorum yarım saat bir saate geciyor ama hissiyati kötü 😞
DuruDefne_mommy patulii gece uyanmalar bende de başladı sıcaktan mi bilmiyorum ama uykum çok bölünüyor 🙄🙄
Nrslbkc DuruDefne_mommy aynen 15+3 bende şuan gayet normal seyrediyor durum 14 ten sonra azaldı diyebilirim
DuruDefne_mommy Nrslbkc tamamen gecti diyemiyor insan ama eskiye dönüp bakicak olursak tabiki azalma oluyormuş bana hiç bitmeyecek gibi geliyordu 🙄🙄
TubaAyla13 DuruDefne_mommy Amin canim teşekkür ederim hepimiz saglikla kolaylikla kavusalim bebislerimize insallah 🥰
Birhayalimvr DuruDefne_mommy bende 13. Haftadayim iyice pik yapti sürekli öğürme halindeyim karnim hep aç 😬
DuruDefne_mommy Birhayalimvr o zamanlar tam pik yapma zamanları sabret 1 kac haftacık daha gecicek inşallah 🥰