Mihrasina_ Çok heyecanlıyım var gibi hissediyorum ilk defa dünden beri yaptığım testler hep görünüyor du silik bile olsa var inşAllah vardır nolur dua edin
Ynckpgn Mihrasina_ Üzülme doğru zamanda olacak inşallah hamile olan olmayan herkesin kaygıları umutları endişeleri var bazen istediğimiz gibi olmuyor ama rabbim en doğru zamanda hepimize nasip eder inşalalh
prensesinannesii1 Yakamoz20 çoğu kişininki yalancı silik veya yalancı pozitif verdi bu Ara , bu testler niye böyle bende dahil buna yalnız
Mihrasina_ Yakamoz20 çok moralim bozuldu 1 saattir ağlıyorum o kadar inanmıştım ki nimo marka almayın
nehir_bozkiirr Testleri açmamanız gerekiyor erken gebelik testlerinde idranın geldiği yerde kapak olmasının sebebide o havadaki oksijenle birleşmemesi gerekiyor kapağı kapalı şekilde en az 10 dakika beklemelisiniz
Mihrasina_ nehir_bozkiirr çekmek için açmıştım zaten açmadan önce baya silik çıkmıştı hemen ilk dakikada
Bir1kelebek Mihrasina_ canımmm 🫂 Allah yardıcımız olsun en kısa sürede nasip etsin hepimize yıpratma kendini 😞❤️🩹❤️🩹
Minikbebegimveben Mihrasina_ Ne kadar süredir bebek bekliyorsunuz? İnşallah rabbim kısa zamanda nasip eder 🙏