Mamiko_2020 Kızlar kızımdan bu yana 5 sene geçti unuttum yani neler yaptığımı.Dün kan testi verdim,yarında vericem düzenli artış olursa sonrasında tekrar vermem gerekiyor mu
Eldgrn Mamiko_2020 sağlıklı artış takibi için 2 günde 1 vermeniz gerekli mümkünse aynı yerden verin. Ben 7 8 kere vermiştim ilk 2 günde 1 sonradan aralığı açtım. 5.67 idi O yüzden biraz fazla verdim Ben kanı istediğim değerleri görünce doktora gittim.
ynzl Mamiko_2020 1000 üstünü görünce ben vermeyi bıraktım. 1 hafta sonrasında falan da doktora gittim 🌸
Mamiko_2020 Eldgrn aaa siz baya vermişsiniz kanı 🥰aynı yerde vericem evet düzenli artış görünce o zaman 4 gün sonra tekrar veririm 10 gün sonrasınada randevu alırım doktorumdan 💕🌸
Mamiko_2020 ynzl aaaa öyle miiii bende öyle yapayım o zaman,dün 31 çıkmıştı yarında regl günüm sonrasında 4 gün sonra falan verim kanı diyorum
ynzl Mamiko_2020 3-4 kere vermeniz yeterli olur muhtemelen ama 2 günde bir uğraşmak istemiyorum derseniz aralıklı da verebilirsiniz 🥰 ben de düşük betayla başlamıştım 57.5’ti. Sanırım 4 kere kan vermem gerekmişti 1000 üstünü görene kadar ❤️