Ayseguls_baby Meridaily benim arkadaşım rahim filmi çekildiği aydan sonra hamile kalmıştı doğurdu hatta:)
CoolMamaMode Meridaily 3 ay sonra hamile kalmıştım . Çektirmeden önce 1 buçuk sene olmamıştı rahim filmine başlıyorum ben hamileliğimi
Xiremmx @Meridaily 2 ay oldu çektireli şu an 3. Ayın içindeyim hala gebelik olmadı umarım bu ay olur :(
Nasia 22 Mayıs’ta çektirdim. Bugün adet olmam lazımdı olmadım ama idrar testi de negatif çıktı. Sanırım bu ay olmadı 😕
Meridaily Nasia 28 mayıs ta çektirdim ben de bat 19 haziran. İnşallah güzel haberler alırsınız🥹🤲🏻 belki kanda pozitiftir beta düşükse 😍🤲🏻
1202 Meridaily mayista cektirdim bat 16bekliyorum🙂dun test yapmiwtim cok silik golge gibi bi wey cikti ama yinede en iyisi regli beklemek
CoolMamaMode Meridaily bence de doktor mesela tıkanıklık yok demişti. ama ilaç bence daha da açtı daha rahat geçti bebekler 😂
Meridaily Nasia haber ver oldu muuu merak ettim😍 sana da doktor korunma dedi bu ay o zaman canım.bana da 3 gün korun sonra devam dedi, tereddütte kalmıştım gebelik olursa sorun olur mu falan diye
Meridaily CoolMamaMode ben de hep öyle diyorum. Bende de tıkanıklık yok ama belki daha da açılmıştır falan diyorum😁 ay darısı başıma inşallah ya🥹
Nasia Meridaily evet evet canım bana da 2 gün korunma verdi sonra serbest dedi gebelşkte herhangi bir sorun olmazmış aksine hemen başlayın gebelik olsun dedi😂