Tugceelanaz Eminedgds Doğum yaptım öyle paylaştım herkes şok 🤣 Güzel bir süpriz oldu 🥰 bol giyiniyorum normaldede dışarda komşular bile anlamamıştı Çok yakınlarım biliyordu sadece
Eminedgds @Buket-izmir evet bu zamanda daha da çoğaldı Rabb’im hayırlısıyla inşallah nasip etsin isteyenlere
EsoMom_ Eminedgds doğurana kadar paylaşmayı dusunmuyorum 😆😆😆 kem gözlüler var bacım kem gozlulerrrrr nazarları değiyor 😆😆😆
brnaksyince Eminedgds doğum yapınca öğrendiler 😂 onu da ben paylaşmadım yine kuzenler vs paylaşım yapınca öğrendi çoğu kişi. Amacım da saklamak değildi, nazar vs hiç düşünmedim ama sevmiyorum paylaşım yapmayı gören dışarıda da görüyor zaten 🙂↔️😊
Kanye Eminedgds benim sosyal medyam yok istersem yazı fln watsuptn paylaşıyorum.Kizçe nazar değer bence hemen paylaşma derim ben.
EsoMom_ Eminedgds durunca zaten ayağını elini süsleri çekip hoşgeldin bebek diye paylaşıyorlar etiketliyorlar onlar o zaman paylaşırım ne olur ne olmaz kız valla 😆😆😆 çekemeyen çok ayollll 😆😆😆
Eminedgds @Kanye yok paylaşım çok yapmıyorum bebekle olanı da paylaşmam da işte böyle görüyoruz ya malum paylaşım yapanları o yüzden merak ettim:)
Ben-Hurem-Sultan Eminedgds 4 aylıktı sanırım ilk bebeğimin elinde ultrason fotoğrafıyla paylaşmıştım abi oluyor diye 🤍 Şimdi 6 aylık oldu kızım geliyor diye paylaşmıştım 🌸 ilkinde oğlumda çok çok fazlaydı paylaşımım bunda daha 2 defa paylaştım 😅 biraz duruldum sanırım 😅
melikegkbltt__ Deleted33000 ahahaha bizimkilerde daha 4 haftalıkken yaydılar hiç tanımadığım insanlar bile biliyordu hamile olduğumu
Deleted33000 melikegkbltt__ sizin belki ilk bebektir benim üçüncü çocuk bu ne heyecan bilmem benim kendi annem akrabalarıma 6aya kadar söylemedi 😅😅😅
melikegkbltt__ Deleted33000 evet ilk bebek😂😂 maşallah sağlıkla gelsin, kayınvalideler ana haber bülteni gibi valla 😂😂😂
Eslem2112 Talentedmom bende inanırım ki peygamber efendimiz bile demiş eğer bişeyiniz iyiyse yada iyiye gidiyprsa bunu göz önüne sermeyin nazar vardır