FatiHilal Merhaba hanımlar son 2 gunumuz kaldı 39+5. Ne zaman gelecek diye beklemedeyim ağrılar var ama geçiçi ne zaman gelecek bebeklerimiz benim gibi olan var mı 🤷♀️
Cemre2019 FatiHilal 37+2 olduk 1 mart gün verildi gün gecmek bilmiyor beklemedeyiz.. Agrılar kasılmalar devam ha dogduha dogacak derken dogmuyor 😅
Figennn FatiHilal 38+5 benim kiz da gelmiyecek sanirim😃 agri sancim hic olmadi, beklemekteyiz bakalim☺️
FatiHilal Ceylanarc erkenden gelen bebeklere şaşırıyorum valalhi benimkinin rahatı yerinde hıc gelmeyi düşünmüyor😃
Dst 39+1 gelmesini cok istiyorum ama yinede hayirlisi 😑uykusuz geceler acaba bu gece sancılar başlarmi diye beklemekten yoruldum😏
FatiHilal Dst ben bitirdim bu haftayı 2 gun kaldı doktor 1 hafta daha bekleyecegız dedı en korktuğum suni sancı
Dst FatiHilal oy canim ya insh bugun yarin doğar bebeğin suni sanciya gerek kalmaz allah bir avazda doğurmayi nasip etsin tüm arkadaşlara❤
FatiHilal Figennn vallahi bir saatten sonra beklemek cok yoruyor ve gıttıkce agırlaşıyoruz çok yorucu 🙆♀️ gelsınler aetık☺️😃
Figennn FatiHilal Hem cok istiyorum gelmesini, birazda aklima dogum geldikce korkuyorum ilk hamileligim beni neler bekledigini de biomiyorum😑 yurtdisindayim kimsemde yok. Rabbim yardimci olsun sag saglim kurtulalim insallah🤲🏻
Fernur FatiHilal bende 39+ 3 oldum ne gelen var ne giden herkes dogurmusta ben doguramayacam gibi hissediyorum kendimi sancim falanda yok
FatiHilal Pamm karısklara baskı hep var hep zorluyorlar orayı ama geliş vakti ne zaman bilinmiyor beklmej çok sıkıcı