Svdong1212 Kontrol de 4 haftalık olduğunu söyledi doktor keseyi gördük ama aynı keseden ben bir tane daha görüyor gibiyim daha ikinci kontrole gitmedim ikiz olabilir mi Birde betam 1236 dan bir günde 3178 e yükselmiş iyi mi ? Fotoğraf nasıl ekleyebiliyoruz
petronix Svdong1212 Betanın ikizle alakası yok canım ama doktor iki tane görüyorum dediyse ikiz olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah 🌸
Beyazyasemin Svdong1212 Olabilir canım. Benim değerlerim şöyle gitmişti: 3 Mart son adet tarihim 2 Nisan 471 4 san 1293 6 Nisan 4177 5 haftalıkken ultrasona gittiğimde doktorum bakmadan ikiz olabilir değeriniz o yönde artmış demişti ve şu an çift yumurta ikizlerine hamileyim. Senin de çift yumurta ikizi ise haftaya belli olur. Tek yumurta ikizi ise o kendini daha geç gösterir. Ama beta her zaman belirleyici de olmuyor. Tek de olabilir. Gönlünden geçen hayırlısı ile nasip olsun 🌸
Esma006 petronix betanin ikizle alakası var bu arada tek gebelikte bir kat artarsa iki gebelikte iki kat artar
Svdong1212 Esma006 resim ekleyebilsem atıcam ama ekleyemiyorum normalde iki günde iki katı artması lazım dedi doktor ilk kan verdiğimde 107 4 gün sonra 1236 1 gün sonra 3178 olmuş ve doktor ikinci keseyle alakalı birşey söylemedi ama ben ister istemez merak ediyorum araya bayram girdiği için son sonucu almaya gidemedim
Efcmm Svdong1212 doktor iki kese var demediyse gaz kesesi veya gölgelenme olabilir ikiz gebelikler bazen geç görülebiliyor da cihazın hassasiyetine bağlı inşallah gönlünce olur
Svdong1212 Efcmm Teşekkür ederim doktor demedi evet ama eşim durup durup iki tane var keseden kesin ikiz deyince bian bende heveslendim ve meraktan birilerine sormak istedim
Efcmm Svdong1212 yan yana mı uzak mi birbirlerinden aynı kese içinde mi görünüyor ben ikiz olduğum için bebektomda öyle sandık benimki gazmış gölgesiymiş tek bebek var
Bebegimgeliyor10 İnsallh ikizdir💞 ben çok istiyorum ikiz olsun 🤗Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin💞
Svdong1212 Beyazyasemin Ben testi kanı verdikten sonra sonuçlar için hastaneye gidemedim daha e nabızdan baktım ama bende de artışı yüksek geldi doktora 4 gün önce 107 sonucum dediğimde şuan 600 lerde olması lazım o zaman dedi ama sonuç 3178 çıktı resmi ekliyorum bakın bi