Aysegulhazirlar1 Merhaba arkadaşlar ben 6 haftada kanamam olmuştu progestron kullandım geçti bugün 9 hafta oldum ve pembe leke gelmiş normalmi
Zeynoooom Aysegulhazirlar1 kız katdeşim de BM’yle birsey yaşadı hemde 3 ay nerdeyse sonra geçti ama siz yine de doktorunuza danışın
ikiprensannesii_ Aysegulhazirlar1 ay geçmiş olsun canim bende 3saat önce doktordan geldim benimde 11haftadayiz. İki hafta önce hiç bişey yokken bugün baktı kanama alanı oluşmuş dedi. Çok korkuyorum acaba düşük olacakmi diye
Aysegulhazirlar1 Zeynoooom ya içim rahatladı yarın gidicem hastaneye inşallah bişey yoktur progestron içtim yinede lekeyi görünce inşallah önemli değildir 7 haftada gitmiştim doktor iyi kanama alanı azalmış demişti kalp atışı artmış bebek büyümüştü inşallah iyidir
Aysegulhazirlar1 ikiprensannesii_ olmaz allahın izniyle canım bol bol su iç ayağının altına yastık koy progestron içmelisin doktora git geçmiş olsun sakın canını sıkma bebeği etkiler morel yüksek tutulucak cevizi muzu aksatma
Aysegulhazirlar1 Zeynoooom sağol canım allah razı olsun bişey yokmuş çok şükür yerleşme kanamaları olabilir dedi doktor progestrona devam edicez
Aysegulhazirlar1 ikiprensannesii_ inşallah iyi olursunuz canım dualarım seninle benim bebeğimde 10 hafta 5 günlük çıktı yanlış biliyormuşum doktorum bu haftalarda çoğu kadında yerleşme kanamaları olur dedi sıkma canını