ezoocum Asla düzgün bir şey yok fotoğraf çekimi için istiyordum normal pijama takımı aldım 2 takım ama beyaz bir lohusa gecelik veya pijama takımı istiyorum sabahlıklı ama asla düzgün bir şey yok güzel olanlar çok pahalı var mı fikri olan
3_bebelianne ezoocum o çok pahalı olanlar dedikleriniz güzel oluyor maalesef ben bir günlük birde o sabahlıklı takımlardan aldım foto çekimi için
Bussbety ezoocum ben trendyoldan miss dünya lissa dan aldım flaş indiiriminde çok da uyguna gelmişti bakın istersenzi
ezoocum 3_bebelianne evet ya bir sayfa var 3750 tl dedi çok güzel ama 1 günlük için o kadar çok geliyor ki fiyatı tereddütte kalıyorum zaten tüp bebeğe dünya para döktük transfer ücreti gecelikten daha uygun 😅
Anniskoo0634 ezoocum benim baktığım bütün güzel lohusa takımları 2500 3000 tl idi . Bende almadım bir gin için gerek yok onun yerine lohusa elbisesi var tesettür özel dikim ceyiizime kv almıştı şu an 10 bin tl den fazla fiyatı , onu çekim için giyerim orda 🥰
3_bebelianne ezoocum Temuda trendyolda daha uyguna var bak istersen beyaz sabahlık şeklinde zaman varsa daha uygun yollu bulursun