Dlraa1 Merhaba ben kızıma Aden Dora ismini koymak istiyorum ve çok seviyorum ama sadece Dora’yı mı koysam çok kararsızım sizce napmalıyım 🥹😄💖
Leylak34 Dlraa1 bence iki isim Aden ismi çok hos ama herkeste görmeye başladım belki dorayı kullanmak ister
ikievladaemanetci_ Dlraa1 hangi isimle seslenecekseniz onu koyun bence ikisiyle seslenebilirsenizde ikisini🧡 Benim 2 ismim var diğeri ömrüm boyunca yük olmuştur bana okul hayatımda ad soyad istenen yerlerde hatta hâlâ…
Mor-kelebek Ayseguls_baby bende Aden Güneş koyacaktım 🤭 ama çok çoğaldı ya emin olamiyorum iki ismide hep duymaya başladım bu ara 😔
Dlraa1 Bicirik2025 evet ama iki seçeneği olsun diye çünkü ben tek isimliyim benim annem kardeşim falan aile hep 2 isimli istediğini kullanıyorlar 😂
Nimos_ Dlraa1 Saygım sonsuz iki isim koyan insanlara ama bence son iki senedir herkes iki isim koyuyor ve ana okulu öğretmenlerine ne kadar zor olduğunu düşünemiyorum bile 😂 ben tek isim taraftarıyım
Nimos_ Blzlg yakın zamanda bu çok arttı canım tekrardan eski zamandaki gibi ondan dedim benim zamanımın yaşıtlarımın hepsi neredeyse tek isimli 2 isimli birileriyle şu anki bebekler kadar sık karşılaşmıyorum şahsen
Yasem4 Dlraa1 Evet, Aden anlamı yanlış bilinen bir isim. https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/07/aden-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1 Dora tek başına güzel 😍
Iiii Tek isim daha guzel bence. En iyi gönlunuzden geçtiği gibi. Bizde isim için karar veremiyoruz Karin ismini eşimle biyeniyoruz.
Bicirik2025 Dlraa1 bende iki isimliyim bana isteyen istediğimi kullanıyor 😂😂 ben ikisinede alıştım benimsedim böylelikle.
3_bebelianne Dlraa1 ikiside güzel değil ama sen hangisi hoşuna gidiyorsa onu koyabilirsin ikisi yan yana uyumlu değil birini seç derim
Ayseguls_baby Mor-kelebek benim eşim güneşi çok önceden beri diyor canım adeni de ben koydum 🥲 1 Temmuz da cinsiyetimiz belli olacak teyzesii ❤️