Ftmnrcicek Merhaba beylikdüzü devlet hastanesinde doğum yapan/yapacak olan var mı? Odalar 2-3 kişilikmiş. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Anniskoo0634 Ftmnrcicek bana oranın danışanı odalar 2 kişilik , kocaman ve özel hastane konforunda dedi. Bende orda istiyorum inşallah 🥰 temiz güzel bir hastane bildiğim kadarıyla
Civciv_ Ftmnrcicek doğumunuz sezeryan ise kesinlikle büyükçekmece mimar Sinan hastanesini tavsiye ederim. Orada doğum yaptım özelden daha konforlu tekli odada kaldım bu arada
Ftmnrcicek Anniskoo0634 hangi doktora gidiyosunuz acaba? Ben planlı sezeryan olacağim doktor seçme şansım olacak. Bir de kaç gece yatırıyorlar biliyor musunuz
Baharkle Ftmnrcicek sezaryanda 2 dediler bir sorun çıkmazsa. Cansel hoca çok iyi seçme şansınız varsa seçebilirsiniz
nebakiyonkomikmi Ftmnrcicek merhaba planlı sezeyanda nasıl doktor seçiliyor benimde planlı olacak bende cam sakuraya gidiyorum ama hep farklı doktor denk. Geliyor
trkmeen Baharkle Merhaba bende o doktora gidiyorum şuan 30 haftalığım dogumuma daha var siz doğum yaptınız mı acaba
Ftmnrcicek Civciv_ mimar sinanda hangi doktoru tqvsiye edersiniz? Ordan randevu bi türlü bulamıyorum. Odalar hep tek kişilik mi?
Civciv_ Ftmnrcicek Perihan Önal Dı doktorum araştırabilirsiniz işinde çok başarılı bir doktor. çift kişilik odalar da var rica ettiğinizde tekli odalar veriyorlar.