Habibe08 Göbek bağı sulanmis yesilimse akıntı gelmis enfeksiyon galiba başına gelen varmi nasil geçti tedavisini nasil yapıyorlar zaten erken dogdu korkuyorum sürekli başıma bişey geliyo
Guzelanne56 Habibe08 doktora gideceksin gerek duyarsa eğer K vitamini vuracak gerek duymazsa da alkollü mendil ya da sprey verecek ama doktora gitmem gerekiyor
Melisi2 Habibe08 tendirdiyot sürün düşene kadar üzerine pamuk koyun sürdükten sonra enfeksiyon kapma ihtimali 0 oluyor
Habibe08 Guzelanne56 yok doktora gitcem zatende hani hastanede filan yatirmaz demi ondan korktum oglumdada hep hastanede geçti zamanimiz en ufak seyde cok korkuyorum aşırı stres oluyorum bişey olcak canini yakcaklar diye
Guzelanne56 Habibe08 korkma yatırmaz hemen öyle en ufak şeyde en kötü vıtamın vurur korkacak bısey yok merak etme senı anlıyorum travma tetıklıyor korkunu ama gıt kı saha zor olmasın en azından en kötü ılac alır eve gelırsınız
Habibe08 Guzelanne56 gidicem birazdan bide ev taşıyoruz bu halde hepsi üst üste geldi valla neye yetisicemi şaşırdım
Habibe08 Guzelanne56 gidicem birazdan bide ev taşıyoruz bu halde hepsi üst üste geldi valla neye yetisicemi şaşırdım
saglikciaanne Mutlaka götürün bebekler göbek bağından çok kolay enfeksiyon kapıyor ne yazık ki benim oğlumun sulu akintisi yoktu ama kötü kokuyordu ⅘ gün hastanede yattık
Habibe08 saglikciaanne götürdüm enfeksiyon değilmiş düşmeye yakın böyle oluyo dedi kan aldi bişey çıkmadı cok şükür ya