3_bebelianne Gizos23 Korkmayın normal yada sezeryan aynı derecede normal doğumda hem doğum anı hem sonrası zorlu sezeryanda doğum anı ağrısız sızısız sonrasında az zahmetli iki günde ayaklanıyorlar tamamen doktora bağlı benimde üçüncü doğum ilk sezeryanım olacak
Leyla00q Gizos23 canım yanına granül kahve al narkozu atmak için çok iyi geliyor birde ilk kalkış biraz zor ondan sonrası alişliliyo benim bugün 13.gunum ağrım sızım yok çok şükür
Alpker Şöyle düşünün Süreçte en acıtan şey damar yolu iğnesi. Ameliyattan sonra ilk kalkış biraz zor oluyor ama yürüdükçe daha da kolay oluyor. Sonrasında bol bol su,kahve,çikolata tüketin baş ağrınız olmaz
Gizos23 Alpker benide sonrası korkutmuyor sadece o ameliyat süreci korkutuyor yani keseceklerini bilmek
Opmiyimgebeyim Kız hiç korkma. Ben aynı gün normal ayaklanıp hayatıma döndüm. Boşuna korkmuşum dedim. Teknoloji çok gelişti. Analarımızın zamanındaki gibi değil sezaryenler artık.
3_bebelianne Gizos23 Spinal olacaksanız belden iğne acıtmıyor korkmayın uyuşunca kesik atılıyor kısa sürede doğum gerçekleşiyormuş dikiliyor vesaire oda zamanla iyileşir zaten herkes rahatça atlatıyor güzel doğumlarımız olsun inşallah🌸
Alpker Gizos23 heyecandan zamanın nasıl geçtiğini kestiklerini falan hiç anlamıyorsunuz. Sezaryan iğnesi çok ince uzun bir şey benim biraz fazla ödemim vardı 6-7 kez denediler yerini bulabilmek için yine de hiç acımadı. Stressiz girerseniz olumsuzluk yaşasanız bile çok güzel geçtiğini düşünüyorsunuz. 5 dakika içerisinde bebeğinize kavuşuyorsunuz. Sizden önce bebeğinizi götürdükleri için onu düşünüp dikiş aşamasıda hemen geçiyor. Benim midem bulandı biraz öksürdüm dikişi geciktirdim 40 dakika falan sürdü ama sanki 5 dakika gibiydi
hilalccc Bende cuma günü planlı sezeryan olucam normal doğumu çok istiyordum ama catım darmiş doktor sancı çekip çekip sonrası sezeryana dönme olasılığı çok yüksek bebeğin kafası sıkışır başka komplikasyonlar gelişir dedi sezeryana karar verdik bizde ama korkuyorum hiç beklemiyordum sezeryanı heyecanlı desem değilim farklı bir ruh halindeyim
Busbuss5 hilalccc bende yarın sabah giricem inşaAllah aynı dediğiniz gibi çok tuhaf hissediyorum sanki her sey karışık insan ne hissettiğini anlamıyor🥹 ameliyat kısmı değil de sonrası acılar ağrılar gözümü korkutuyor aslında🥺
Busraaa233- Peki bu sezaryen olanlar genel anestezi mi önerirsiniz belden uyuşmalı mı ya hangisi daha iyi sizce
hilalccc Busbuss5 hepimizinki güzel geçer inşallah sonrası beni de düşündürüyor umarım o süreci de çok iyi atlatırız 💓