Elif3419 Kızlar yarın şehirdışına gitmem gerekiyor 2 saat yol tek başıma gidicem sizce sıkıntı olur mu
TeacherS Elif3419 2 saat biraz riskli değil mi canım yolculuk hali normal şartlarda araç kullanımına dair skntı yok ama süre sanki fazla
meryys Elif3419 Ben ankarada ise gelirken bazen 1.5 saat kullanıyorum 🥲 kaç haftalıksıniz hamile kemeri kullanıp mola verseniz daha rahat edersiniz birde tabii doktorunuz izin verirse
3_bebelianne Elif3419 Ben eşim yanımda yoksa arabada motorda doğurana kadar her hamileliğimde kullandım birşey olmaz risk yoksa dinlene dinlene gidersin
Elif3419 @meryys @Gylcu TeacherS benzinliklerde durarak gitmeyi düşünüyorum şiddetli diş ağrım var bulunduğum şehirde randevu bulamıyorum o yüzden canım
Gylcu Canım bi şey olacağını sanmıyorum istersen 1 saat arayla belki benzinliklerde filan durabilirsin yanına atıştırmalık ve su al ben de sık sık çıkıyorum yola geçen gün 2 saat kullandım sabah , akşamına 2 saat geri döndüm 4 saat sadece ödem yapabilir
TeacherS Elif3419 mesleğimden ötürü evhamlıyım sanırım çok fazla kazaya gittim tabiki sakıncası olmaz ama tek başınıza ne bilim dikkat edin yolunuz açık olsun
Opmiyimgebeyim Ben 7.5 aylık hamileyim her gün araç kullanıyorum. Bir saatte bir kısa bir benzinlik molası verirseniz sıkı tı olmaz bence
ValideSultan Bayramda 10 saat gidiş 12 saat dönüş araba kullandım 2-3 saatte mola ver yürü hiç bir şey olmaz
Elif3419 TeacherS teşekkür ederim çok sağol🌸 büyük ihtimalle eşim götürecek normalde tek başıma çok rahat gidip gelebiliyordum ama hamile olunca ekstra insan tedirgin oluyor
Bumah Elif3419 ben balıkesirden istanbula geldim sadece ayaklarım şişti sadece benzin için mola verdim 23 haftalıgım