izelaren Kızlar adetin 15. Günündeyim sıvı alımına vs dikkat ediyorum geçen ay 14. Gün beyit pikti ama bu ah hala pik olmadı sanırım testimi atıyorum
izelaren vilanelle benim şöyle bişey oluyor mesela öğlen 2 gibi yaptığım test pik akşam 10 da yapıyorum silik ertesi gün tekrar ikide yapında pik çıkıyor. Yani akşamları hep silik oluyor bunun bir nedeni var mıdır
vilanelle izelaren akşam belki çok çay kahve içiliyodur bilemedim. her ihtimalde bugünler sizin için önemli günler, ama çatlama gününü bilmek faydalı olabilir her gün ilişkidense bir gün ara koymak adına
Moz izelaren dr bana ovulasyon testinin öğlene kadar yapılmasını öğlen 12 den sonra yapılmamasını söyledi.
izelaren Moz hep 2 3 gibi yapıyorum geç uyanıyorum ilk idrarla yapmayın dedikleri için kahvaltı sonrasını bekliyorum.
Moz izelaren ilk idrar olayı da saçma geliyor bana.Pikse piktir değilse zaten ilk idrar bile olsa silik çıkıyor
izelaren Moz geçen ilk idrarla yaptım dedim diye burada bana kızdılar öğleden sonra yaptım ama cidden daha koyu çıktı :)
Mariam2 vilanelle aslında test merakdan aldım bide regl bitikten sonra sumksu akıntim hem de içinde afedersiniz kanlı iyidi hala devam merek etim dün ve bugün yaptım dün daha silkti tam zaman yakaladım sanırım 🤣
izelaren Nevagibi merhaba evet ertesi günü silikleşti pik olduğu geceyi değerlendirmiştik hamileyim şuan🥰