Dlraa1 selamlarr iki haftalık annelik deneyimime göre cevap vereyim. öncelikle kendin için depend külot bez ve mesane pedi almanı tavsiye ederim. meme için de gümüş kapak kullanıyorum nemli tutuyor yara olmuyor. mama olarak hipp combiotic aldık anne sütüne en yakın olan oymuş gayet memnun kaldım. bez olarak goon ve sleepy almıştım sleepy pişik yaptı sadece goon kullanıyoruz. şampuan ebebekten chicco baby moments aldım kokusu falan çok güzel bebiş de sevdi, bir de ebebekten bebek sabunuyla banyo süngeri almıştım vücudunu öyle yıkıyoruz. onun dışında pudrasını rossmandan aldım babydream markası, pişik için sudokrem kullanıyorum kızarınca hemen geçiriyor. alt değiştirme örtüsünü file marketten 10′lu paket almıştım en uygun fiyatlısı ordaydı. emzik olarak philips avent aldım hastanede kullanma diyorlar ama alt değiştirirken vs sakinleştiriyor bence evde bulunmalı. biberon olarak lansinoh yavaş akışlı kullanıyoruz zaten meme reddi olmaması için ya lansinoh ya da philips avent alman lazım. bebişin tırnakları için törpü almanı öneririm hava sıcak eldivenlerini hep çıkarıyor yüzünü çiziyor, tırnak makasıyla kesmek için de fazla minik hemen tırnak dibi kızarıyor kıyamıyorum. uykudayken elektrikli törpüyle 2 dkda hallediyorum. bol bol ağız mendili al, trendyoldan 10′lu 3 paket aldım hala evde mendil arıyoruz her şeyde kullanılıyor. ebebekten penye battaniye almıştım çok sık kullanıyorum onu, bir de müslin örtü 4 tane var evde anca yetiyor şuan