Sevgikaya1525 Kızlar merhaba 34+3 dün doktora gittim bebeğin kilosu 2200 doktor bebek haftasından geride dedi fakat işin kötü yanı hiç iştahım yok yediğim yaramıyor demeki ne yiyeblrm erken doğum riskim de var 2 hafta sonra kontrol var o güne kadar kilo alması gerekiyor çünkü dün 7 dakika da bir ufakta olsa sancılarım çktı
3_bebelianne Sevgikaya1525 34haftadayım 2300kilosu 47cm boyu bana gayet iyi dedi 😏şaşırdım doğrusu sana böyle demesine
Esra11_10 Sevgikaya1525 bende dün hastaneye gittim 34 hafta 5 günlüğüz ama aynı 2.200 haftasına göre iyi dedi nette bile bu haftaya bu kilo uyumlu görünüyor bence sıkıntı yapmayın bu sıralar benimde iştahım kapandı 2kilo vermişim 🤷♀️
Giqu Sevgikaya1525 ben de bugün 34+3. Bugün gittim, 48 cm, 2640 gram. Yaklaşık 10 gün ilerde gidiyor dedi. Ben de çok yemiyorum, zararlı yani paketli şeyler hiç yemiyorum. Her gün yumurta yiyorum, sonra da evde ne yemek varsa. Siz hiç mi yemiyorsunuz?
matemistt Sevgikaya1525 canım o haftada 2.200 fena değil ama bi tık geriden gelmiş evet iştah olmasa da bi şekilde yemen lazım protein ağırlıklı git yoğurt süt ceviz pekmez hurma pilav makarna patates muz aklında ne varsa sıkıştır yani çünkü bebiş hızla büyüyo şimdi… bol bol dinlen de o sancılar tetiklenmesin 🥺💗
Sevgikaya1525 Esra11_10 ya öyle mi ne blym doktor dedi kilosu geride bende neten bakıyorum norml geliyor bende kilo almıyorum kilom sabit ya
3_bebelianne Sevgikaya1525 bende post açtım başka postta var hemen hemen benim bebekle aynılar seninkide aynı zaten incele istersen kiloları internettende bak 2200 2400 oluyormuş bu haftalarda zaten
Sevgikaya1525 3_bebelianne ya inceledim aslında ama doktor öyle dienve çok üzüldüm acaba tehlikem var diye mi öyle dedi
Gizem4435 Ben 33.5 teyim bebeğim 1.719 kg çok zayıf değilmi ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz
Anonim3400 Gizem4435 hergün 2 3 büyük muz ye 2 haşlanmış yumurta ye sade soda iç kabak çekirdeği ve avakado,ceviz de kg aldırıyor ama ben en çok haşlanmış yumurta ve muz yiyorum her gün özellikle son 2 ayda daha çok kg alıyolar
3_bebelianne Datlum Şaşırıyorum açıkçası tam 34haftada benim kilosu 2.300 boyuda 47cm bana gayet iyi dedi
Sevgikaya1525 Giqu ya ben kahvaltı dan sonra akşam 6 ya kadar hiç yemek yiyemiyorum bazn zorla bi muz yiyorum akşamları da çok fazla tüketmiyorum yumurtadan çok tiksindim pek yiyemiyorum ya hazır gıda asla tüketmiyorum cnm bende
3_bebelianne Giqu Benim oğlumdada öndeydi gelişimi kızıma göre ondan sordum canım sağlıkla gelsinler🌸
gulanne_ Sevgikaya1525 yemeniz lazım 2 3 saatte bir meyve ne bileyim kuruyeimş belki yoğurt ama tüketin bir şeyler bebeğiniz erken doğma ihtimaline karşı kilosu iyi olsun daha çabuk toparlar diye demiştir doktorunuz.benim de 37 haftada olabilir doğum doktor bebeğin kilosu çık önemli diyor ayrıca vitaminleri kullanmak da çok etkiliyor bir de tansiyon sıtbkıntısı olduğunda da bebek kilo az alıyormuş
Giqu Sevgikaya1525 çok ciddi bir fark yok ama ben yerinde olsam kendimi biraz zorlardım canım yoğurt, bal, ceviz filan. Ben de iştahsızım çok zor bilirim.