Alya05 Şuan 12+0 haftalığım yarın veya ertesi gün gitsem cinsiyet belli olur mu Veya şöyle yapsam pazartesi günü gitsem o zaman 12+5 olurum bide ultrasonda görede 13 haftayı geçmiş olacam ultrasonda daha önde Yani pazartesi girersem belli olur mu Özel talipliyim tahminde edebilir
Dadili Alya05 ben dün gittim 13+1 henüz söylemek için erken tahminim var ama doğru olmaz söylemem dedi cinsiyet partisi yapmak istiyorum 16yı bekleyelim dedi
Alya05 Coolmum özele gidiyorum pazartesi günü kesin gidecemde iğnemde kalmamış Dedim acaba öncesinden mi gitsem bilemedim ya. Özellerde artık emin olmadan söylemiyor sanki
Alya05 Youngmom8 pazartesi gitsem belli değilse Diğer kontrole kadar 16 oluruz kesin sonuç alırım artık o zaman
ppmerlina Ben 12.haftamda özele gittim normalde doktor son muayede görürüz demişti sen 12.haftada gel demişti ama benim zıpır kendini asla asla göstermedi ne yaptıysam ne ettiysem olmadı, 16.haftadan sonrasına randevu verdi 🥲 belki seninki gösterir
Alya05 ppmerlina kızlar kendini belli etmiyordiyorlar doğrumu acaba Doktorun tahminde bulunmadı mı Ayy kesin benmkide erken der ya ama içim kıppır kıpır çook merak ediyorum 😌😊
Youngmom8 Alya05 16.haftada alırsın herhalde canım bizimde 2 hafta sonra var kontrol 16.haftaya giricez bakalım belli olucak mı insan merak ediyor anlıyorum seni☺️
ppmerlina Alya05 yok hiç tahmin edemedi eliyle bacak arasını kapatmıştı eşek 🤣🤣 😭 ay valla göstermeyenlere kız diyorlar evet bakalım 27’sinde randevum var inşallah öğreniriz Kendini gösterirse doktor görür aşkım erken demezz
Alya05 Youngmom8 aynen öyle vala Bakalım pazartesi günü giderim göstermese bir hafta sonra yine kontrole giderim 😀😆🤣
Youngmom8 Alya05 ayda 1 kez olmuyor mu kontrol ultrasona bebiş çok fazla maruz kalmamalı diye duymuştum 🤣
Alya05 Youngmom8 özeller de bi giriş yaptığında 10 gün içinde tekrar kontrole gidiyorsun ya öyle yapacam 😀😃 Bir aydır gitmedim zaten.