Bebisco Aslihanfindik tırnak makasıyla kesip normal bizim kullandığımız törpü ile törpülüyorum hiç çizmiyor yüzünü gözünü
momkrm19 Aslihanfindik hani bildiğin makas şeklinde olan ufak bebek makası oluyor ya hep onunla kestim ilk çocuğumun tırnaklarını. Etini kaptım riski hiç yok. 6 yaşına geldi daha yeni normal tırnak makasına geçtim, törpüle falan uğraşamam bana gereksiz geliyor
yazbebisi_ Aslihanfindik otomatik törpüden almıştım ya sonradan gördüm ki yorumları kötüydü pek memnun kalınmamış, normal set de aldım tırnak makaslı
Selinselinselin Sayoss ben onla tırnak kestim kagıt makası gibi görüneni cok rahat diğerinde kontrollu olamıyorsun ama bu daha kontrollu bence doğdugundan beri rahatca kestim hep klasik tırnak makası zor bebek hareketli ama bu rahat
Alpker Ben törpü aldım çok kullanışlı oldu tırnak makasıyla ilk aylarda asla kesemezdim 🥺1 yaşına yakın tırnak makasına geçtim. Şuanki bebeğimde de muhtemelen ilk aylarda törpü kullanırım sonra tırnak makasına geçerim
adatuna Aslihanfindik ben ikisini de aldım kullanmadım normal kendi tırnak makasımızla kesiyorun para tuzağı bencr
adatuna Aslihanfindik aşırı büyük dsğil benimki normal küçük el makaslarından zor olmadı zaten ilk zamanlar kağıt gibi kopartıyorsunuz
elifavci Törpü daha kolay neden beğenilmemiş anlamadım ben kendim bile kullanıyorum onu tırnak makası daha zor sivri bırakıyor diğeri en azından törpülüyor