Alyamerve kanım 9a düşmüş 1ayım car doğuma pekmezi içsemm olur mu? fayda edermii ona göre aldrcamm eşimee
Zhraaltun Alyamerve kesinlikle almalisin cnm bnm kam depolarm bostu hee sabh bi avc kuru cekirdekli uzym ve iki yemk kasihi keci boynuzu tukettm dokr bna naptn dedi😍 bide kurmizi et tükt bolca
NekwaSultan Alyamerve seyidoğlunun keçiboynuzu özü nü tavsiye ederim hem dogal bebeğime de oni yediriyorum
Deletedmom133 Alyamerve bence yükselir yani kan yapıcı şeyler sonuçta siz yine de için faydası çok pekmezin üzümün
Zhraaltun Alyamerve kn ilaclarinu yillrca kullndm bi faydasini gormedm. Dokrn bna dediği se nasil yasiyosn boyle dedi kan ve dekir depolarim sifirdaymis yaz kis ayagm buz normlde ama pkmez vs den snra suan gaytt iiyim
Alyamerve Zhraaltun bnm kanım cok yuksektii herzamn hamılelgn sonuna yaklaştm ondan olmuş yarın alacağımmm kan ılacımıda içim skkntı olmaz demi zaten 7gn snra bakcak değerime tekrarsan
Zhraaltun Alyamerve bnce sknti olmaz cnm ama sen her ihtmle karsida sor doktrna evet bebkte sendn bslndgi icn dahada dikkt etmk gerekiyo
Alyamerve Gulsah7171 keçiboynuzu cok araçtrdım sonuc ona cıktı cnm işin yuhagı ben hergn elma pekmezi yıodm demekkı faydası yokmus
Sekerpare Portakal suyunun içine 2 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi karıştırıp ic benim 6 lardan onlara çıktı bi haftada artar düzenli icin