Havva-nur3 Tuzla,Pendik ve Gebze civarında iyi bir kadın doğum doktoru önerebilir misiniz? Yeni taşınıcam oraya ve doktora ihtiyacım var 10 haftalık hamileyim yardımcı olursanız sevinirim ☺️
plajterligi Havva-nur3 Pendik MedicalPark İlknur sayar hanıma gidiyorum ben baya memnunum, öncesinde Medipol e gidiyordum doktorları çok iyiydi ama geri kalan personel beş para etmez o yüzden direk değiştirdim
symnrustn Havva-nur3 pendik medipol Aytakin Muhammedaliyeva hanım mükemmmel biri gözüm kapalı tavsiye ederim 😍
Seyma190623 Havva-nur3 eğer özel aramıyorsanız ben pendik devlette rukiye şengüle gidiyorum gerektiğince ilgili o da (6.ayıma kadar düşünüyorum doğum için özel pendik medipole iyi diyolar)
betulak Bende 2 kez ilknur hanıma gittim ama Pendik medipolu deneyeceğim Aytakin hanımı çok övüyorlar
Havva-nur3 Pendik Medipolun yorumları okuduğumda odalar için hijjenin az olduğu söyleniyor haklılar mi sence
symnrustn Havva-nur3 ben 1 gece kaldım bi hijyensizlik görmedim wc banyo kısmı da gayet temizdi. Memnun kaldım her açıdan yani
betulak Havva-nur3 ben bugün gidip hastaneyi görüştüm odaları da gezdim 7.kat sezeryanmis orasi müsaitti oraya girdim banyosuda oda da temizdi
Havva-nur3 Seyma190623 özel yada devlet fark etmez aslında hiç bilmediğim için oraları acil doktor bulmaya çalışıyorum malum 12. Haftada tarama testleri falan var