Miniminiminnos İkili testim riski çıktı fetal dna bakalim dedi ikili testi sıkıntı olup fenalık dna iyi çıkan var mi canm o kadar skldı ki neyapacagimi bilemedim
minikari Miniminiminnos ikili testlerde yanılma payı oluyor bu durumu yaşayan çok kişi var tanıdığım içini ferah tut canım
Burcak61 Miniminiminnos evet ikili risk 1:50 idi doktor ya amniyosentez ya fetal DNA dedi ben fetal DNA yaptırdım bir hafta kendimi yedim tabi ağlamaktan fetal DNA sonucum tertemiz geldi
Burcak61 Miniminiminnos üzmeyin siz üzülünce bebek de üzülüyor anlıyorum sizi ben hastanede doktorun karşısında ağlamaya başladım bir hafta ağladım boşuna imiş gereksiz imiş o yüzden yaptırın fetal DNA bi an önce kafanızı rahatlatın
Kikiriki Miniminiminnos moraliniz bozulmasın ikili test zaten olasılık testi bir geçerliliği yok hatta ikili test yapmadan direk fetal sadece yaptırmak daha iyi sizin için iyi olur içiniz rahatlar diğer hastalıklara da bakarsınız
Miniminiminnos Azizer kombine iyi dedi doktor 1:732 düşük risk fakat ikili test 1:141 250 olmasi gerekmiş riskli dedi doktor
busebasaran06 Miniminiminnos testlerin hiç birine inanma bence canım. bana da ikili test yaptır riskli görünüyor dedi ben Allah’a bıraktım. detaylı ultrasonda bebeğin hiç bir sorunu çıkmadı hamdolsun maşaallah.