GozdeKB Merhabalar folıdoce ile folbiol aynı mı siz hangisini kullanıyorsunuz başka folik asit önerisi olan var mı 😊
Nasia Folidoce kullanıyorum ben canım. Doktorum 400 lük olsun yeter marka fark etmiyor hepsi aynı şey demişti
Nasia GozdeKB tok karnına kahvaltıdan sonra alıyorum canım 9 aydır kullanıyorum ben. Henüz gebelik elde edemedim tabi o ayrı :)
GozdeKB Nasia aç karnına alınıyor yazıyor reçetede hamile kalmak için folik asit değilde eğer polikistik over falan varsa ınositol içeren takviye kullanmalısın yada doktor kontrolüyle klomenle kalınabiliyor herhangi bir sorun yoksa 😊
Nasia GozdeKB pcos falan yok çok şükür. Hatta hiçbir sorun yok bende de eşimde de. Geçen ay rahim filmi de çekildim hatta. Doktor eşime de bana da takviyeler verdi bi dünya. Bakalım beklemedeyiz hala :)
GozdeKB Nasia hayırlısı nasip rabbim ol derse oluyor bir kızım var 2 tane kaybım en son ki kasım ayında 5-6 aylıktı şimdi tekrardan düşünüyorum o ne zaman uygun görürse hakkımızda hayırlısı o zaman oluyor
1Nihan GozdeKB folik asit aç karnıma kullanılır diye biliyorum doktorumda aç karnına al demişti o yüzden her zaman önce folik asit sonra diğerleri yaparım
1Nihan GozdeKB ben doktorum ne diyorsa onu yapıyorum şahsen ama prospektğste de yemeklerden önce alınmalı diyor :)