Kızlar bugün doktora gittim 5+3 hamileyim çok şükür rabbim olmayan herkese nasip etsin ❤️😍. 4 Mayıs son adet tarihimdi 15 Mayıs ilişki oldu bir gün sonrasında bacak ağrım başladı bir iki gün sürdü . Bir hafta sonrasın da ise belim kasıklarım bacaklarım ağrıyordu sürekli bir ağrıydı dedim kesin hamileyim test yaptım kan verdim çıkmadı . Ağrım bir hafta devam etti sonrasın da adetime üç gün kala bu sefer kasıklarım da ağrı ve batma vardı göğüslerim çok dolgundu akıntım şeffaf bir akıntı vardı afedersiniz kilodum ıslaktı sürekli çok uyku isteği halsizlikle devam etti . Adetime bir gün kala test yaptım silik çizgi çıktı adet günü çizgi daha da belirginleşti . Şuan gecikmemin 7. Günü doktora gittim kesem oluşmuş 5+3 üz . Kasıklarım geçmeyecek şekilde batıyor ve belim ağrıyor onun haricinde devam eden belirtim çok acıkma uyku ve göğüslerim çok şiş akıntım devam ediyor . Kızlar sizi bilgilendirmek istedim bu süreçte sürekli forumdaydım benim aşamalarım bu şekilde gerçekleşti yani ilişki olduktan bir hafta sonra belitleri görmeye başladım inşallah size yardımcı olmuşumdur 😍❤️❤️