Mzgnn0234 Adetim yeni bitti ama yine olacak mışım gibi kasık , bel ağrısı var sat 1 Haziran hemen hemen hergun birliktelik oluyor. 3. Gebeliği planlıyorum arkadaşlar benim gibi olup iyi haber alan var mı
Beril63 Mzgnn0234 bugün ve dün ben de var aynı şey muhtemelen yımurtlama dönemi diye düşünüyorum kendim için son adet tarihiniz nedir başlangıç günü
momof3 Mzgnn0234 yumurtlama da regle benzer belirtiler verebiliyor canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın 🙂
Mzgnn0234 Beril63 sin adetim 1 Haziran değerlendiriyoruz bakalım ama ilk defa böyle oldu. Birden olacakmışım gibi oluyo
Beril63 Mzgnn0234 benimde 30 Mayıs başlangıcım son adetimin ama dün bugün her an regl olacakmışım gibi bir hissiyat sabah da yumurta akı kıvamında akıntım oldu iç çamaşırda dün ilişkiye girmiştim bugün girmeyecem yarın tekrar gircem günaşırı değerlendirin bugünleri diyorlar
Beril63 Mzgnn0234 bir tane düşüğüm olmuştu 🥲 nasipse ilk olacak rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıcakla versin inşallah
Mzgnn0234 Beril63 hakkınızda hayirlisi olsun insallah herseyin vakti var bende çok istedim ilki 2 yıl ikincisi 4 yıl olmadı vakti var demkki çok kafaya takmayın hemen olmuyor diye 3. Düşünmeye başladık ikincim 19 aylık kısmet bakalım ne zaman nasip olur