Biraz uzun olacak ama belki birilerine fikir olur🌹🌹2 Haziran günü 41+0 ile yatış yaptım normal doğum için doğumhaneye alındım orada alttan muayene ettiler kesinlikle açıklık yoktu o yüzden birkaç kez tuşe atıp ilaç yerleştirdiler. Beklemeye başladım ara ara sancılar gelip gidiyordu 2 saatte bir gelip kontrol ettiler öğlen 12de yatış oldu 3te ilaç verilmişti. Asistan grubu ile geziyorlar ve sürekli başka doktorlar tuşe atıyor bu çok kötüydü gerçekten. Yaklaşık 28 saat sancı çektim sürekli gelip gidip baktılar açılma olsun diye zorladılar ama en fazla 4 cm açıklık oldu ve 130 sancı görüyordum ona rağmen kesinlikle açılma olmadı. 3 Haziran günü sabah vizite gelen Asuman isimli doktor çok çok tecrübeli bir kadındı ve bana dedi ki ben de normal doğum yapmanı çok istiyorum ama bu sancıya rağmen hiç açılman yok o yüzden sana da bebeğine de bir kez daha şans veriyorum sonrasında sezaryene alacağım dedi. Biraz daha bekledim o halde ve son kez kontrol ettiler bölüm başkanı geldi o da baktı ve bebeğin çok yukarda olduğunu doğum yapamayacağımı söyledi o şekilde sezaryene alındım. Sezaryen ekibinde yine Asuman hanım vardı ve birkaç doktor daha harika bir ekipti arkada Barış Manço çaldı devamlı😅 bebeğim birkaç dakika içinde kucağımdaydı. Dikişlerim de gayet iyi durumda birkaç gün içinde aldırmaya gideceğim. Merak ettikleriniz olursa cevaplarım kızlar🥰